dc.contributor.author | Sandbæk, Mariann | |
dc.date.accessioned | 2017-10-06T22:27:31Z | |
dc.date.available | 2017-10-06T22:27:31Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Sandbæk, Mariann. En studie av økt tilbud av veganske matvarer i Norge. Hvordan veganere har jobbet for å påvirke tilbudet av veganske matvarer i dagligvarekjedene, og hvordan dette kan si noe om relevansen for sosial innovasjon. Master thesis, University of Oslo, 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10852/58662 | |
dc.description.abstract | | nob |
dc.language.iso | nob | |
dc.subject | | |
dc.title | En studie av økt tilbud av veganske matvarer i Norge. Hvordan veganere har jobbet for å påvirke tilbudet av veganske matvarer i dagligvarekjedene, og hvordan dette kan si noe om relevansen for sosial innovasjon | nob |
dc.type | Master thesis | |
dc.date.updated | 2017-10-06T22:27:31Z | |
dc.creator.author | Sandbæk, Mariann | |
dc.date.embargoenddate | 3018-09-14 | |
dc.rights.terms | Dette dokumentet er ikke elektronisk tilgjengelig etter ønske fra forfatter. Tilgangskode/Access code A | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:no-61394 | |
dc.type.document | Masteroppgave | |
dc.rights.accessrights | closedaccess | |
dc.identifier.fulltext | Fulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/58662/1/Masteroppgave-TIK-Mariann-Sandb-k.pdf | |