Å spise eller ikke spise? Et kvalitetsforbedringsprosjekt om tidlig inntak av vanlig mat etter øvre GI-kirurgi
dc.date.accessioned | 2014-01-30T07:42:31Z | |
dc.date.available | 2014-01-30T07:42:31Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10852/38028 | |
dc.language.iso | no | en_US |
dc.title | Å spise eller ikke spise? Et kvalitetsforbedringsprosjekt om tidlig inntak av vanlig mat etter øvre GI-kirurgi | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.type | Group thesis | |
dc.creator.author | Eian, Mari Faugstad | |
dc.creator.author | Eitrheim, Christian Fosse | |
dc.creator.author | Fidjeland, Sara Kirkeby | |
dc.creator.author | Johannessen, Stefan | |
dc.creator.author | Kvinge, Finn-Håkon Johansen | |
dc.creator.author | Maugesten, Øystein | |
dc.creator.author | Saeed, Mohammad Ismail | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:no-40395 | |
dc.type.document | Prosjektoppgave | en_US |
dc.type.document | Gruppeoppgave | |
dc.identifier.fulltext | Fulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/38028/1/KLOK-siste-utkast-K7-Kopi.pdf |