Hide metadata

dc.date.accessioned2014-01-30T07:42:31Z
dc.date.available2014-01-30T07:42:31Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10852/38028
dc.language.isonoen_US
dc.titleÅ spise eller ikke spise? Et kvalitetsforbedringsprosjekt om tidlig inntak av vanlig mat etter øvre GI-kirurgien_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.typeGroup thesis
dc.creator.authorEian, Mari Faugstad
dc.creator.authorEitrheim, Christian Fosse
dc.creator.authorFidjeland, Sara Kirkeby
dc.creator.authorJohannessen, Stefan
dc.creator.authorKvinge, Finn-Håkon Johansen
dc.creator.authorMaugesten, Øystein
dc.creator.authorSaeed, Mohammad Ismail
dc.identifier.urnURN:NBN:no-40395
dc.type.documentProsjektoppgaveen_US
dc.type.documentGruppeoppgave
dc.identifier.fulltextFulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/38028/1/KLOK-siste-utkast-K7-Kopi.pdf


Files in this item

Appears in the following Collection

Hide metadata