dc.date.accessioned | 2013-03-12T13:33:49Z | |
dc.date.issued | 2009 | en_US |
dc.date.submitted | 2009-12-01 | en_US |
dc.identifier.citation | Birkeland, Torunn, Bergesen, Guri Høgenæs, . Alternative søtningsmidler - betydning for generell og oral helse. Masteroppgave, University of Oslo, 2009 | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10852/33203 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.title | Alternative søtningsmidler - betydning for generell og oral helse | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.type | Group thesis | |
dc.date.updated | 2011-03-10 | en_US |
dc.creator.author | Birkeland, Torunn | en_US |
dc.creator.author | Bergesen, Guri Høgenæs | en_US |
dc.date.embargoenddate | 10000-01-01 | |
dc.rights.terms | KLAUSULERING: Dokumentet er klausulert grunnet lovpålagt taushetsplikt. Tilgangskode/Access code C | en_US |
dc.rights.terms | forever | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::710 | en_US |
dc.identifier.bibliographiccitation | info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:dissertation&rft.au=Birkeland, Torunn&rft.au=Bergesen, Guri Høgenæs&rft.title=Alternative søtningsmidler - betydning for generell og oral helse&rft.inst=University of Oslo&rft.date=2009&rft.degree=Masteroppgave | en_US |
dc.identifier.urn | URN:NBN:no-23926 | en_US |
dc.type.document | Masteroppgave | en_US |
dc.type.document | Gruppeoppgave | |
dc.identifier.duo | 97561 | en_US |
dc.contributor.supervisor | Elin Giertsen | en_US |
dc.rights.accessrights | closedaccess | en_US |
dc.identifier.fulltext | Fulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/33203/1/thesis.pdf | |