Hide metadata

dc.date.accessioned2013-03-12T13:31:03Z
dc.date.available2013-03-12T13:31:03Z
dc.date.issued2006en_US
dc.date.submitted2006-11-29en_US
dc.identifier.citationEriksrød, Eli Rønnaug, Nguyen, Leon Nhat, . Modifikasjon av drikke. Prosjektoppgave, University of Oslo, 2006en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10852/33109
dc.description.abstractErosjoner synes å være et økende problem. Etter at brus kom med skrukork, har problemet vært enda større. Media har de siste årene fokusert på sunn helse. Dette har ført til at folk har vært mer beviste på å drikke vann i stedet for brus og saft. Produsentene har hengt seg på trenden. Utvikling av ulike vannprodukter tilsatt smak og søtningsstoff har blitt resultatet. Ulike varianter finnes både med og uten kullsyre. Vi ønsket i denne oppgaven å ta tak i dette, og se om de nye produktene på markedet er bedre i forhold til erosjoner. Samtidig har Nora i 2005 lansert ”Nora Eple Lavsyre”. I denne sammenheng ville vi undersøke om dette med ”lavsyre” virkelig er reelt, og hvilken innvirkning dette har på erosjoner.nor
dc.language.isonoben_US
dc.titleModifikasjon av drikke : et våpen mot erosjoner?en_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.date.updated2010-01-29en_US
dc.creator.authorEriksrød, Eli Rønnaugen_US
dc.creator.authorNguyen, Leon Nhaten_US
dc.subject.nsiVDP::710en_US
dc.identifier.bibliographiccitationinfo:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:dissertation&rft.au=Eriksrød, Eli Rønnaug&rft.au=Nguyen, Leon Nhat&rft.title=Modifikasjon av drikke&rft.inst=University of Oslo&rft.date=2006&rft.degree=Prosjektoppgaveen_US
dc.identifier.urnURN:NBN:no-16774en_US
dc.type.documentProsjektoppgaveen_US
dc.identifier.duo49668en_US
dc.contributor.supervisorAnne Bjørg Tveit og Lene Hoveen_US
dc.identifier.bibsys071576495en_US
dc.identifier.fulltextFulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/33109/1/EnxpilotstudiexvedxDetxodontologiskexfakultetxixOslo.pdf


Files in this item

Appears in the following Collection

Hide metadata