Hide metadata

dc.date.accessioned2013-03-12T10:00:39Z
dc.date.available2013-03-12T10:00:39Z
dc.date.issued2003en_US
dc.date.submitted2003-10-21en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10852/17709
dc.description.abstractUnder kugalskapskrisen i Storbritannia på 1990-tallet, delte den kjøttspisende befolkningen seg inn langs et kontinuum. Noen avsto fullstendig fra å spise kjøtt, noen spiste mindre kjøtt enn vanlig, mens noen benyttet sjansen til å hamstre billig kjøtt. Scenen som utspant seg illustrerer at mennesker opplever risiko på forskjellige måter. Hvordan kunne det skje, på tross av alle avisoverskrifter, hyppige TV-innslag med døende mennesker og gale kuer og en svært opphetet debatt, samt boikott av Britisk storfekjøtt i EU, at de fleste briter tilsynelatende valgte å ignorere alt sammen og spise sin beef burger, eller sin Sunday steak slik de pleide?nor
dc.language.isonoben_US
dc.relation.ispartofWorking paper http://urn.nb.no/URN:NBN:no-3742en_US
dc.relation.urihttp://urn.nb.no/URN:NBN:no-3742
dc.titleArbeidsnotat nr 18: I matskandalenes tid - Kugalskap som sosialt dramaen_US
dc.typeWorking paperen_US
dc.date.updated2012-09-17en_US
dc.creator.authorTreimo, Henriken_US
dc.subject.nsiVDP::200en_US
dc.identifier.urnURN:NBN:no-35437
dc.type.documentArbeidsnotaten_US
dc.identifier.duo13937en_US
dc.identifier.bibsys030887607en_US
dc.identifier.fulltextFulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/17709/1/WP_nr18_Treimo_kugalskapsdrama_final1.pdf


Files in this item

Appears in the following Collection

Hide metadata